Trijnie Wubbolt

Proef de kunst

Een samensmelting van smaak, kunsten en sfeer

Zelf ben ik dol op gezelligheid, eten, drinken, socializen en vooral kunst. Proef de Kunst is het perfecte evenement waar dit allemaal samenkomt. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes terwijl je alle geweldige kunstwerken kunt bewonderen.

Er is ook veel meer te doen dan alleen kunst kijken en eten. Er is live muziek, theater, creatieve demonstraties en leuke workshops waar je aan kunt deelnemen. Echt een feest van kunst en creativiteit.

Uniek evenement

Terherne is naar mijn mening een bijzonder dorp, tijdens Proef de Kunst wordt het dorp dan ook omgetoverd tot een ware kunstgalerie. Dit doordat verschillende bedrijven zich openstellen om de kunst tentoon te stellen in hun zaak. Zelf vind ik het ook geweldig om te zien dat mensen die hier komen, hier ook echt met een doel komen. Ze komen uiteraard om een leuke dag te hebben, maar ook om gericht verschillende kunstwerken te bekijken.

Voor mij als kunstenares is het geweldig om mijn kunst te delen met zoveel verschillende mensen. Ik vind het leuk om te zien hoe mijn kleurrijke schilderijen en beelden een glimlach op de gezichten van de bezoekers kan toveren.

Kortom, Proef de Kunst is een geweldig feest voor kunst, cultuur, creativiteit en lekker eten. Of je nu een kunstliefhebber bent of gewoon een leuk dagje erop uit gaat. Ik zie je graag bij het eerstvolgende evenement van Proef de Kunst, tot dan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *